Walk the Dog | hondenuitlaatservice Bussum

€19,- per wandeling

Meer informatie of een afspraak maken? Klik hier!

Uw hond, onze passie

Walk the Dog is een betrouwbare en ervaren hondenuitlaatservice in Bussum en omgeving.

Hondenuitlaatservice Bussum

hondenuitlaatservice bussum

Elke hondenbezitter kent die blik: dat scheve koppie en trieste blik wanneer de hond beseft dat hij niet mee kan met zijn roedel en thuis moet blijven. Wanneer u niet altijd in de gelegenheid bent om zelf de hond uit te laten, voelt dat vervelend voor u en de hond. Walk the dog, hondenuitlaatservice in Bussum biedt dan een passende oplossing.

Samen erop uit!

Een fijn hondenleven bestaat uit uitgebalanceerd eten, fris drinken, een veilige slaapplaats en een liefdevol thuis. Maar uw hond wil ook graag naar buiten. Elke hond wil zijn energie kwijt kunnen. De een om te rennen en te ravotten. De ander doet het wat rustiger aan en wil in eigen tempo fijn een beetje rondsnuffelen. Ook is het voor de meeste honden een groot feest om even samen te zijn met soortgenoten. Om te spelen, van elkaar te leren en om sociaal met soortgenoten te kunnen zijn.

Hondenuitlaatservice Bussum voor uw hond

Thuis bent u het liefste ‘roedeldier’ van uw hond. Soms lukt het echter niet om volledig aan de behoefte van de hond te voldoen. We hebben als mens nu eenmaal meer verplichtingen dan de hele dag hondenbaasje zijn. Hoewel we dat wel zouden willen. Als u zelf niet in de gelegenheid bent om elke dag een lange wandeling te maken met uw beste vriend, dan zijn wij er! Met een fijne hondenuitlaatservice die aansluit op de behoefte van uw hond(en).

Hoe werkt Walk the Dog?

Walk the Dog is een betrouwbare en ervaren hondenuitlaatservice voor de regio Bussum. Onze hondenuitlaatservice is een initiatief van Nadine Heerschop. Als u uw hond wilt aanmelden, dan komen we altijd vooraf kennismaken. U kunt uw hond aan ons voorstellen waarbij wij zullen letten op karakter en gedrag. Zo kunnen we een eerste inschatting maken waar uw hond tijdens het uitlaten behoefte aan heeft. We bespreken eventuele bijzonderheden, maken afspraken en beantwoorden uw vragen rondom inentingen en verzekering. Ook kunt u de bus bekijken waarin de honden worden vervoerd.

Meer informatie of een afspraak maken? Klik hier!

Wandelen en spelen

De tijd dat wij actief met uw hond wandelen duurt minimaal een uur. Reistijd wordt uiteraard niet meegerekend, dus uw hond is langer dan een uur van huis. Wandelen en spelen doen de honden onder onze begeleiding op de hei, het bos of in onze omheinde privé speelweide. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alle honden de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd, wordt er nog even geknuffeld en wordt de waterbak bijgevuld. U zult bij thuiskomst een tevreden hond aantreffen!

Wennen

De eerste keer met een nieuwe roedel mee is voor uw hond best spannend. Gaat uw hond, of gaan uw honden, voor de eerste keer met een Walk the Dog wandeling mee dan is dit vaak aan de lange lijn. Zo kan iedereen rustig en gecontroleerd aan de nieuwe situatie wennen. Alle honden die mee gaan wandelen krijgen een penning om waar het telefoonnummer van Walk the Dog op staat. Na de eerste wandeling brengen wij u op de hoogte over hoe het avontuur is verlopen.

Tarieven hondenuitlaatservice Bussum

Walk the Dog hanteert een tarief van €19,- per uitlaatbeurt.