Werkwijze

Kennismaking

Als er een nieuwe hond in de groep komt, ga ik eerst bij u thuis langs om kennis te maken met u en natuurlijk met uw hond. Tijdens zo’n kennismaking vraag ik naar het karakter, gedrag en andere bijzonderheden over uw viervoeter en observeer ik uw hond. De bus waarin de honden worden vervoerd kunt u tijdens deze eerste ontmoeting bekijken.

De eerste keer

Alle honden die mee gaan wandelen krijgen een penning om waar het telefoonnummer van Walk the Dog op staat. De eerste keer dat uw hond mee gaat met de groep, gaat hij als het nodig is aan de lange lijn zodat de hond rustig kan wennen aan de roedel en aan ons. Na de eerste wandeling brengen wij u op de hoogte van hoe het avontuur is verlopen.

De wandeling

Uw hond krijgt ruim een uur lang beweging. In dat uur wordt er met de honden gewandeld en kunnen ze lekker rennen en spelen. Dit gebeurt op de hei, het bos of ons omheinde terrein. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat alle honden de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben en ze voldaan hun mand in kunnen gaan. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd en de waterbak wordt bijgevuld.

Wandeltijden:

Groep 1 begint tussen 10:30 en 11:00
Groep 2 begint tussen 13:00 en 13:30

Exclusief reistijd.

De bus

De honden worden vervoerd in een schone bus met anti-slipmatten. De bus is ingedeeld in verschillende ruimtes zodat de honden gescheiden kunnen worden. De bus is uitgerust met airco en een dak-ventilator en er zijn een EHBO-kit en brandblusser aanwezig.

Werkwijze

Walk the Dog werkt met een online planningssysteem waarmee u zelf uw wandelingen kunt inplannen. Hierdoor kunt u snel, makkelijk en overzichtelijk uw wandelingen inplannen.
Vaste dagen staan automatisch in het systeem.

Login Walk The Dog

Individuele wandeling

Honden jonger dan 8 maanden kunnen nog niet mee met de uitlaatservice omdat de groepswandeling voor puppy’s te intensief is. Daarom biedt Walk the dog individuele wandelingen aan. Wij komen aan huis om de pup uit te laten en eten te geven. Zo krijgt uw puppy de individuele aandacht die hij nodig heeft. Dit bezoek duurt ongeveer een half uur. Voor meer informatie over deze service en tarieven kunt u contact opnemen.

Ook zeer geschikt voor oudere honden.

Heeft u vragen over onze werkwijze en tarieven neemt u dan contact
op via: nadine@walk-the-dog.nl of 06-83942360