Walk the Dog | hondenuitlaatservice Baarn

€19,- per wandeling

Direct een afspraak maken? Klik hier!

Walk the Dog: een betrouwbare en ervaren hondenuitlaatservice in Baarn en omgeving.

Hondenuitlaatservice Baarn

hondenuitlaatservice huizen

Als hondenbezitter weet u hoe blij uw hond reageert wanneer het tijd is om ‘uit’ te gaan. Lekker even uitrazen, de buurt verkennen of op het gemak wat rondsnuffelen… Uitgelaten worden is voor uw hond vaak het fijnste moment van de dag. Als baas gunt u dit uw hond, maar soms ontbreekt het eenvoudig weg aan tijd om het uitlaatmoment voor uw hond optimaal te maken. Walk the Dog, hondenuitlaatservice in Baarn, kan dan uitkomst bieden.

Rennen, spelen en sociale ontmoetingen

Een fijn hondenleven bestaat uit uitgebalanceerd eten, fris drinken een veilige slaapplaats en een liefdevol thuis. Daarnaast is het belangrijk dat uw hond energie kwijt kan. Dat is ook fijn voor u, want buiten uitrazen betekent een rustigere hond binnenshuis. Jonge honden, oudere honden, kleine en grote honden; elk op hun eigen manier willen ze graag naar buiten. De een om te rennen en te ravotten. De ander doet het wat rustiger aan en wil in eigen tempo fijn een beetje rondsnuffelen.

Ook is het voor de meeste honden een groot feest om even samen te zijn met soortgenoten. Een hond is nu eenmaal een roedeldier. Deelnemen aan een roedel zet tijdens het spelen niet alleen spieren en uithoudingsvermogen aan het werk, maar traint ook de sociale vaardigheden van uw hond. Is uw hond een uitbundig type of liever wat teruggetrokken? Onder onze deskundige begeleiding krijgt elke hond tijdens het uitlaten precies wat hij of zij nodig heeft. Walk the Dog is een betrouwbare, fijne hondenuitlaatservice waar uw hond kan zijn wat hij het liefst wil… hond zijn.

Hoe werkt Walk the Dog?

Walk the Dog, hondenuitlaatservice Baarn, is een initiatief van Nadine Heerschop. Gaat uw hond voor de eerste keer met ons mee op avontuur dan doen we dit nooit zonder vooraf kennis gemaakt te hebben met elkaar. Voor dit kennismakingsgesprek komen we bij u thuis. Wij stellen ons voor, beantwoorden uw vragen en maken kennis met uw hond(en). Wij zullen wat tijd nemen om uw hond te observeren waarbij we letten op karakter en gedrag. Zo kunnen we een eerste inschatting maken waar uw hond tijdens het uitlaten behoefte aan heeft. We bespreken eventuele bijzonderheden, en geven uitleg over vragen rondom inentingen en verzekering. Tevens kunt de bus bekijken waarin wij de honden vervoeren.

Graag persoonlijk contact? Mail ons!

Een uur erop uit

Elke Walk the Dog wandeling duurt minimaal een uur. Daar komt de reistijd nog bij dus uw hond is langer dan een uur van huis. Wandelen en spelen doen de honden onder onze deskundige begeleiding. We gaan de hei op en het bos in maar we beschikken ook over een eigen omheinde privé speelweide. Met deze mogelijkheden krijgt elke hond de aandacht en beweging die bij de behoefte van de hond past. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd, er wordt nog even geknuffeld en de waterbak wordt bijgevuld. De hond zal na de wandeling graag willen uitrusten en bij thuiskomst treft u een tevreden hond aan!

De eerste keer wandelen

De eerste wandeling met Walk the Dog is voor u en uw hond best spannend. Uw hond moet wennen aan de bus en gaat kennismaken met nieuwe soortgenoten. Onze ervaring is dat dit zelden problemen oplevert. Gaat uw hond voor het eerst mee, dan houden we uw hond nog even aan de lange lijn voor observatie en kunnen alle honden rustig en gecontroleerd aan de nieuwe situatie wennen. Als stukje zekerheid dragen tijdens het wandelen alle honden die met ons mee gaan een penning met het telefoonnummer van Walk the Dog erop. Wanneer wij uw hond na de eerste wandeling thuis hebben gebracht nemen we even contact op om verslag te doen van het avontuur.

Tarieven hondenuitlaatservice Baarn

Walk the Dog hanteert een tarief van €19,- per uitlaatbeurt.