Walk the Dog | hondenuitlaatservice Hilversum

€19,- per wandeling

Direct een afspraak maken? Klik hier!

Walk the Dog: een ervaren en betrouwbare hondenuitlaatservice in Hilversum en omgeving.

Hondenuitlaatservice Hilversum

hondenuitlaatservice HilversumEen hond wil het liefst… Hond zijn! Walk the Dog, hondenuitlaatservice in Hilversum, zorgt voor een ontspannen tijd voor u en uw hond wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om de hond uit te laten.

Snuffelen, spelen en energie kwijtraken

Als hondenbaas weet u wat uw hond het liefste wil, en doet u alles om uw viervoeter het beste te geven. Een fijn hondenleven bestaat uit uitgebalanceerd eten, fris drinken, een veilige slaapplaats en een liefdevol thuis. Maar ook uit lekker naar buiten kunnen. Snuffelen en ontdekken. Energie kwijtraken en lekker bewegen. Ook houden de meeste honden van samenzijn met soortgenoten. Hierbij kunnen ze spelen, leren en voelen ze zich sociaal betrokken bij een groep. Uw hond is nu eenmaal een roedeldier.

Hondenuitlaatservice Hilversum en omgeving

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om elke dag een lange wandeling te maken met uw trouwe vriend, dan zijn wij er! Met een fijne hondenuitlaatservice waarbij uw hond samen met andere honden helemaal kan zijn wat hij het liefst wil… hond zijn.

Met wie gaat uw hond mee?

Walk the Dog is een betrouwbare en ervaren hondenuitlaatservice, een initiatief van Nadine Heerschop. Als u uw hond heeft aangemeld komen wij bij u thuis langs voor een kennismaking. We stellen ons aan uw voor, beantwoorden uw vragen en geven uitleg over voorwaarden rondom inentingen en verzekering. Tijdens de kennismaking zullen we vragen stellen over het karakter en het gedrag van de hond. We bespreken eventuele bijzonderheden en uw viervoeter wordt door ons geobserveerd. Onze ervaring leert dat we snel kunnen inschatten bij welke andere honden uw hond past en wat uw hond nodig heeft tijdens de wandeling. Ook kunt u de bus waarin de honden worden vervoerd tijdens onze kennismaking bekijken.

Maak direct een afspraak!

Spelen aangepast aan de behoefte van de hond

Uw hond krijgt ruim een uur lang beweging. Reistijd wordt uiteraard niet meegerekend, dus uw hond is langer dan een uur van huis. Tijdens het uurtje ‘uit’ wordt er met de honden gewandeld en kunnen ze lekker rennen en spelen. Dit gebeurt op de hei, het bos of in onze omheinde privé speelweide. Met keus in locaties zorgen we ervoor dat alle honden de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben. Bij thuiskomst wordt uw hond afgedroogd en de waterbak wordt bijgevuld. Na een laatste knuffel sluiten we uw huis af en zult u bij thuiskomst een tevreden hond aantreffen!

De eerste keer wandelen

Gaat uw hond voor de eerste keer mee wandelen, dan is dit vaak aan de lange lijn, Zo kan de hond rustig wennen aan de roedel en de begeleiding. Alle honden die meegaan wandelen krijgen een penning om met daarop het telefoonnummer van Walk the Dog vermeldt. Na de eerste wandeling nemen we contact op om te vertellen hoe het avontuur is verlopen.

Tarieven hondenuitlaatservice Hilversum

Walk the Dog hanteert een tarief van €19,- per uitlaatbeurt.