Walk the Dog | hondenuitlaatservice Laren

€19,- per wandeling

Direct een afspraak maken? Klik hier!

Walk the Dog: ervaren & betrouwbare hondenuitlaatservice en opvang in Laren en omgeving.

Hondenuitlaatservice Laren hondenuitlaatservice laren

De uitlaatmomenten zijn voor uw hond vaak de fijnste momenten van de dag. Deze momenten wilt u als hondenbezitter uw trouwe vriend graag gunnen, maar soms ontbreekt het simpelweg aan tijd of mogelijkheden. Walk the Dog, ervaren en betrouwbaar hondenuitlaatservice Laren, biedt dan uitkomst.

Betrouwbaar en ervaren

Een optimaal hondenleven bestaat uit de beschikking hebben over een sociaal leven (roedel), gezond eten en drinken, een veilige plaats om te slapen en op zijn tijd even lekker ravotten, rondsnuffelen en uitrazen. Voor huishonden bent u zijn roedel en bestaat uitrazen uit uitgelaten worden.

Ook is het voor de meeste honden een feestje om regelmatig samen te kunnen zijn met soortgenoten. Een hond is nu eenmaal een roedeldier. Samen zijn met soortgenoten traint het sociaal vermogen en tijdens het spelen worden spieren en uithoudingsvermogen aan het werk gezet. Al deze facetten komen aan bod wanneer uw hond mee ‘uit’ gaat met Walk the Dog. Is uw hond een uitbundig type of liever wat teruggetrokken of zelfs wat angstig? Onder onze deskundige begeleiding krijgt uw hond de juiste begeleiding. Walk the Dog is voor u en uw hond een fijne, betrouwbaar en een ervaren hondenuitlaatservice.

Hoe werkt onze hondenuitlaatservice Laren?

Walk the Dog, hondenuitlaatservice Laren, is een initiatief van Nadine Heerschop. Naast dat we gek zijn op honden, zijn deskundigheid en betrouwbaarheid de pijlers van onze hondenuitlaatservice. U zult merken aan uw hond dat deze zeer tevreden is wanneer u weer thuiskomt. Uiteraard brengen wij u ook regelmatig op de hoogte van de avonturen die wij beleven.

Voordat uw hond de eerste keer aan een Walk the Dog wandeling kan deelnemen, komen we bij u langs voor een wederzijdse kennismaking. Dit moment is belangrijk. U krijgt antwoord op vragen die u aan of over Walk the Dog heeft, en we vertellen u meer over de voorwaarden rondom verzekeringen, inentingen enzovoort. Wij zullen wat tijd nemen om uw hond te observeren waarbij we letten op karakter en gedrag. Zo kunnen we een eerste inschatting maken waar uw hond tijdens het uitlaten behoefte aan heeft. We bespreken eventuele bijzonderheden, tijdens het bezoek kunt u de bus bekijken waarin wij de honden vervoeren.

Direct een afspraak maken? Mail ons!

Mee met Walk the Dog!

Een Walk the Dog wandeling duurt minimaal een uur. Uw hond zal ook wat tijd in de bus doorbrengen tijdens de haal- en brengronden, maar deze tijd gaat nooit af van de tijd die uw hond aan het wandelen kan besteden. U kunt erop vertrouwen dat uw hond minimaal een uur lekker buiten in eigen tempo kan uitrazen, spelen of wat rondkuieren. We gaan de hei op, het bos in, maar we beschikken ook over een eigen omheinde privé speelweide. Wandelen en spelen doen de honden altijd onder onze deskundige begeleiding. Bij thuiskomst wordt uw hond indien nodig afgedroogd, er wordt nog even geknuffeld en de waterbak wordt bijgevuld. De meeste honden gaan daarna slapen en wachten tevreden op uw thuiskomst.

De eerste keer mee wandelen

De eerste wandeling met Walk the Dog is voor u en uw hond best spannend. Uw hond gaat kennismaken met soortgenoten en ook de rit in de bus kan onwennig zijn. Het is echter onze ervaring dat deze nieuwigheden zelden problemen opleveren. Tijdens de eerste wandeling loopt uw hond mee aan de lange lijn. Wanneer dit goed gaat en uw hond gewend is aan de situatie mag de hond los. Als stukje zekerheid dragen tijdens het wandelen alle Walk the Dog honden een penning met ons telefoonnummer erop. Wanneer wij uw hond naar de eerste wandeling thuis hebben gebracht nemen we contact met u op om te vertellen hoe het is gegaan.

Tarieven hondenuitlaatservice Laren

Walk the Dog hanteert een tarief van €19,- per uitlaatbeurt.