Uitlaatservice ‘t Gooi

Wat kun je van ons verwachten?

Ga je mee uit?

Honden zijn net als mensen. Soms klikt het wel en soms klikt het niet. Bij Walk the Dog staan wij voor plezier en veiligheid van jouw hond. Daarom werken wij met vaste groepen. Per wandeling lopen we met zo’n 10 tot 12 honden. Deze honden kennen elkaar goed, omdat wij gebruik maken van vaste dagen. Op deze manier garanderen wij jouw hond niet alleen een fijne wandeling, maar ook nog eens een wandeling in goed, vertrouwd gezelschap!

Wij zijn Walk the Dog, wie ben jij?

We begrijpen dat jij jouw trouwe hond niet zomaar aan iedereen durft mee te geven. Daarom beginnen we altijd met een kennismaking. Wij komen bij jou thuis op bezoek om kennis te maken met jou en je hond. Een goede klik is namelijk de basis voor een fijne, gezonde wandeling. Niet alleen voor jouw hond, maar voor alle honden van Walk the Dog. Tijdens deze kennismaking horen wij graag of er eventuele bijzonderheden zijn en of we nog met speciale dingen rekening kunnen houden. De hond kan al lekker even snuffelen, en tijdens dit bezoek kun jij ook direct een kijkje nemen in onze hondenbus.

Als dit klikt, dan neem ik de hond graag mee voor een gratis proefwandeling om te beoordelen of het klikt. Helaas kunnen we niet elke hond toelaten, juist omdat we de sfeer in de roedel zo belangrijk vinden. Op deze manier kunnen we jouw hond een plezierig verblijf garanderen.

Bewegen is gezond!

Dagelijkse beweging is essentieel voor de gezondheid van jouw hond. Als jij er zelf even geen tijd voor hebt, kun je ons inschakelen. Wij gaan lekker op pad en maken een stevige wandeling van een uur. Heerlijk even rennen in de buitenlucht! Om het voor de honden interessant én afwisselend te houden, variëren we met onze wandelingen op het prachtige landgoed Pijnenburg in Baarn of op ons eigen grote, omheinde terrein. Van bewegen krijg je dorst, dus na de wandeling staat er een grote bak vers water voor jouw hond klaar. Lekker afgedroogd kan jouw hond moe maar voldaan de mand induiken.

Veiligheid staat natuurlijk boven alles en daarom krijgt elke hond een speciale Walk the Dog penning om als we gaan wandelen. Hierop staan onze contactgegevens vermeld. Als jouw hond voor de eerste keer meegaat, kan hij als het nodig is aan de lange lijn. Op deze manier kan hij rustig even wennen aan zijn nieuwe vriendjes. We begrijpen dat het de eerste keer spannend is, dus we vertellen je na de eerste wandeling graag over dit eerste avontuur!

Het vervoer

Veiligheid staat voorop en daarom maken wij gebruik van een speciaal ingerichte hondenbus. Schoon en voorzien van anti-slipmatten. We hebben de bus ingedeeld in verschillende ruimtes, zodat de honden gescheiden kunnen worden tijdens de rit. Omdat Walk the Dog werkt met vaste groepen honden, voelt iedereen zich vertrouwd op zijn of haar plek. Voor optimaal comfort hebben we airco en een dakventilator in de bus. Ook is er een EHBO-kit en brandblusser aanwezig. Better safe than sorry!

De honden zitten maximaal een uur in de bus om naar een mooi plekje te gaan. We zetten de honden die we als eerste ophalen, ook weer als eerste thuis af! Eerlijk is eerlijk!

Plan jouw wandeling

Daar zijn we dan, tijd om er eens lekker op uit te gaan! Plezier staat voorop, daarom lopen alle honden die meegaan lekker los. Zo kunnen ze vrij rennen en bewegen en kunnen ze goed hun plek in de roedel vinden.

Wij raden aan om jouw hond minimaal een uur voorafgaand aan de wandeling eten te geven, zo krijg hij tijdens het uitje geen last van zijn maag! Graag ook even een uurtje wachten met voeren na de wandeling. Dit verkleint namelijk de kans op maagtorsie en dat willen we natuurlijk voorkomen!

Wandeltijden

Ochtendwandeling: start tussen 10:30 en 11:00
Middagwandeling: start tussen 13:00 en 13:30

Login Walk The Dog

Individuele wandeling

Is jouw puppy nog te jong of juist te oud om met de vaste roedel mee te rennen? Geen nood. Walk the Dog biedt ook individuele uitlaatservice aan. Wij komen aan huis om jouw hond uit te laten en eten te geven. Zo krijgt jouw trouwe viervoeter toch de aandacht die hij nodig heeft. Deze begeleiding duurt ongeveer een half uur. Is jouw pup oud genoeg? Dan kan hij erna lekker aanhaken bij de andere honden. Voor elke type hond wat wils!

Heeft u vragen over onze werkwijze en tarieven neemt u dan contact
op via: nadine@walk-the-dog.nl of 06-83942360

Over Walk the Dog

Walk the Dog is ontstaan vanuit pure liefde voor honden. Nadine Heerschop is een echte dierenliefhebber en heeft van haar hobby haar beroep weten te maken. Fantastisch toch? Gestart in 2012 was zij één van de eerste die deze service aanbood. Ruim tien jaar later heeft ze er nog net zoveel plezier in als de dag dat ze het bedrijf startte.

Spreekt de werkwijze van Walk the Dog je aan? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

Contact gegevens