Walk the Dog | hondenuitlaatservice Blaricum

€15,- per wandeling

Direct een afspraak maken? Klik hier!

Walk the Dog: ervaren en betrouwbare hondenuitlaatservice en opvang in Blaricum en omgeving.

Hondenuitlaatservice Blaricum

hondenuitlaatservice blaricum

De uitlaatmomenten zijn voor uw hond een van de fijnste momenten van de dag. Soms kan het u echter aan tijd of mogelijkheden ontbreken om het uitlaten voor uw hond optimaal te maken. Walk the Dog, hondenuitlaatservice Blaricum, is dan een betrouwbaar alternatief.

Voor de meeste honden is het een feestje om regelmatig samen te kunnen zijn met soortgenoten. Een hond is nu eenmaal een roedeldier. Samenzijn met andere honden traint het sociaal vermogen van uw hond. Tijdens het uitlaten en spelen worden spieren en uithoudingsvermogen aan het werk gezet. Is uw hond een uitbundig type die niets liever wil dan ravotten en rennen? Is uw hond wat teruggetrokken of zelfs wat angstig, of heeft uw hond speciale behoeften? Onder onze deskundige begeleiding krijgt uw hond tijdens het uitlaten precies de juiste begeleiding.

Ervaren en betrouwbaar hondenuitlaatservice Blaricum

Uw hond geeft u niet zomaar aan iemand mee. Walk the Dog is een fijne, betrouwbare en een ervaren hondenuitlaatservice voor Blaricum en omgeving, opgericht door Nadine Heerschop. Wij werken met heldere afspraken en doen waar we voor staan. U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de avonturen die uw hond tijdens onze wandelingen beleeft. Maar onze beste ambassadeur is uw hond zelf. U zult merken aan uw hond dat deze blij en tevreden is wanneer u weer thuiskomt.

Wandelen met Walk the Dog

Wij maken wandelingen van minimaal een uur. Voor en na de wandeling brengt uw hond wat tijd door in de bus tijdens de haal- en breng rondes. Deze tijd gaat nooit af van de wandeltijd. Uw hond is alles bij elkaar dus langer dan een uur van huis. Tijdens onze wandelingen heeft uw hond alle tijd om op zijn eigen manier en in eigen tempo energie te ontladen en een portie hondengeluk op te doen. We gaan de hei op, het bos in, maar we beschikken ook over een eigen omheinde privé speelweide. Met deze mogelijkheden krijgt elke hond waar hij of zij behoefte aan heeft. Wandelen en spelen doen de honden altijd onder onze deskundige begeleiding. Bij thuiskomst wordt uw hond indien nodig afgedroogd, er wordt nog even geknuffeld en de waterbak wordt bijgevuld. De meeste honden gaan daarna slapen en wachten tevreden op de thuiskomst van huisgenoten.

Direct een afspraak maken? Mail ons!

De eerste keer mee

We begrijpen dat de eerste keer wandelen met Walk the Dog voor u en de hond een beetje spannend kan zijn. U geeft zorg uit handen en uw hond gaat kennismaken met soortgenoten. Ook de rit in de bus kan onwennig zijn. Tijdens de eerste wandeling loopt uw hond mee aan de lange lijn. Gaat dit goed en zijn uw hond en de roedel helemaal op hun gemak, dan mag uw hond van de lijn los. Dit doen we pas wanneer we helemaal zeker zijn. Als stukje zekerheid dragen de honden tijdens alle wandelingen een penning met het telefoonnummer van Walk the Dog erop. Ligt uw hond na zijn eerste avontuur met ons weer lekker thuis in zijn mand of rustplaats, dan nemen we even contact op hoe de wandeling verlopen is.

Afspraken en tarieven hondenuitlaatservice Blaricum

Voordat uw hond de eerste keer met ons meegaat op avontuur komen we bij u langs voor een wederzijdse kennismaking. U kunt de bus zien waarin wij uw hond vervoeren en geven uitleg over inentingen en verzekering. Wij zullen even de tijd nemen om uw hond te observeren zodat we een beeld krijgen over karakter en behoeften.

Walk the Dog hanteert de volgende tarieven:

Wij hanteren een tarief van €15,00 per uitlaatbeurt.